Archief ‘praatje pot’ categorie

Nico Klomp

21 oktober 2013

nico-klomp.jpgHet zingen begon allemaal met een grapje in de kroeg maar inmiddels is Nico uitgegroeid tot een volwaardige zanger die niet onderdoet voor de professionals. Het feest kan beginnen want Nico is binnen is een keiharde gegeven.

Biografie Hans Kap

21 oktober 2013

hans-kap.jpg Hans Kap is naast Andre Hazes misschien wel de bekendste Amsterdammer die er is. Hans is met zijn accordeon, vrolijke uitstraling en onbetaalbare humor een groot artiest. Hij heeft ruim 20 jaar gespeeld bij ‘Populair’ op het Rembrandtsplein, bij binnenkomst begroette hij je zoals alleen hij dat kan.

Hij zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft overal en met iedereen gespeeld, ik bewonder dat hij altijd zichzelf is gebleven; ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’.

Hans weet je met zijn meezingers tijdens ieder optreden te boeien, tussendoor maakt hij grappen of zet hij soms z’n accordeon aan de kant en zingt hij een paar disconummers. In elk opzicht is hij een groot artiest, hij doet zijn werk met veel plezier en enthousiasme. ‘Hans, je bent een absolute topper!’.

Nu al klaar… de foto’s van het Oranjebal!

29 april 2012

Het feest is nog geen 24 uur oud, of de foto’s staan er al weer op. Het zijn weer fraaie plaatjes en onze dank gaat uit naar Carina Calis van CC Grafischontwerp te Eemnes (klik voor website).

Klik op de foto van onderstaande ‘Siamese tweeling” om alle 127 plaatjes te bekijken!

  Klik op de foto om originele grootte te bekijken

foto’s van de Après Ski!

18 maart 2012

De foto’s van het feest van 6 maart staan nù online en je kunt ze hier bekijken…

Voor het jaar 2012 hebben wij de volgende datums vast gelegd…

21 januari 2012


Zet het vast  in uw agenda:


Het Grote Apres-skifeest  Zaterdag, 10 maart

Oranjebal Zaterdag, 28 april

Hollandse avond        Zaterdag,  3 november

Aanvang 21.00 uur. Einde 01.00 uur.