Archief ‘aankondigingen’ categorie

21 oktober 2013

hollandse-avondposter-2013.jpg

Biografie Samantha

21 oktober 2013

Samantha Beijsamantha-beij

Samantha ben ik heel wat jaren geleden tegengekomen toen ik in een café stond te zingen, zij zou daar ook gaan optreden. Toen ik haar hoorde zingen maakte haar prachtige stem een enorme indruk op me, ze zingt met het allergrootste gemak.

De afgelopen jaren hebben we geregeld samengewerkt, met haar is het altijd gezellig en prettig werken. Ze is een allround artiest met ruim 20 jaar ervaring; van Nederlandstalig, Engelstalig tot dance, het gaat haar gemakkelijk af. Sam is een lieve en bescheiden vrouw die door haar brede repertoire en -glimlach op ieder feest goed tot haar recht komt. Sam, je bent een topper!

Biografie Onze Blaricumse Denise

21 oktober 2013

denise.jpgDenise

 Een unieke combinatie van animatie en zang is de beste omschrijving van de act van zangeres Denise.

Met twee jaar aan de kleinkunst Academie ‘op zak’, weet zij uw gasten als geen ander te vermaken!
Denise is een veelzijdige zangeres en een prachtige persoonlijkheid.

Biografie Hans Kap

21 oktober 2013

hans-kap.jpg Hans Kap is naast Andre Hazes misschien wel de bekendste Amsterdammer die er is. Hans is met zijn accordeon, vrolijke uitstraling en onbetaalbare humor een groot artiest. Hij heeft ruim 20 jaar gespeeld bij ‘Populair’ op het Rembrandtsplein, bij binnenkomst begroette hij je zoals alleen hij dat kan.

Hij zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft overal en met iedereen gespeeld, ik bewonder dat hij altijd zichzelf is gebleven; ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’.

Hans weet je met zijn meezingers tijdens ieder optreden te boeien, tussendoor maakt hij grappen of zet hij soms z’n accordeon aan de kant en zingt hij een paar disconummers. In elk opzicht is hij een groot artiest, hij doet zijn werk met veel plezier en enthousiasme. ‘Hans, je bent een absolute topper!’.

Biografie Alex FM

21 oktober 2013

alexfm.jpg‘Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafe’s en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd.

Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland.

Alex deed diverse tv optredens bij o.a. Tros Muziekfeesten, RTL lijn 4, SBS6 Shownieuws, RTL Boulevard, De Aftrap, Darts in Utrecht, Postcodeloterij, Staatsloterijshow on Tour etc. Onlangs was Alex nog te zien bij het Tros Muziekfeest en bij Businessclass.

Naast optredens in Nederland, is Alex ook een graag geziene gast op de après-ski feesten in diverse wintersport gebieden in de winter en in diverse Nederlandse discotheken in o.a. Spanje, Frankrijk en Portugal in de zomer.

Kortom, er is in Nederland geen evenement waar Alex niet op de bühne heeft gestaan. Of het nou gaat om een uitverkocht voetbal stadion, grote Nederlandse festijnen, bedrijfsfeesten of een bruiloft, Alex weet er altijd een grandioos feest van te maken. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme. Hierdoor weet hij het publiek keer op keer voor zich te winnen en mee te slepen in de geweldig feestmuziek. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

Dit najaar komt Alex met een nieuw album dat geproduceerd is in samenwerking met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen hebben ze alles op alles gezet en zijn ze de uitdaging aangegaan om alle nummers met live orkest op te nemen. Kosten noch moeite zijn gespaard om de beste muzikanten van Nederland bij elkaar te halen om een topresultaat te behalen. Op het album verschijnen diverse medleys van bekende melodieën waarmee Alex u mee neemt op zijn muzikale rondreis naar o.a. Duitsland, Italië, Spanje en Griekenland.