Archief voor oktober, 2008

Hollandse Avond , UITVERKOCHT geen kaarten meer verkrijgbaar voor de avond van 1 november 2008!!

4 oktober 2008

Zoals beloofd hier de artiesten die te zien en te horen zullen zijn op de Hollandse Avond van 1 november.
Ze staan niet in volgorde van optreden hoor…. Als je op de fotootjes klikt, kom je op de website van de artiest.

 

Allereerst is daar een oude bekende, Hans Kap. Was vorig jaar ook op onze Hollandse Avond en wegens groot succes hebben we hem opnieuw gecontracteerd. Klik hier voor een Youtube-filmpje!

 

Smartlappenkoor De Blaerders. In de Bijvanck inmiddels een begrip! Tekst van hun eigen website:
Een groep van  75 mannen en vrouwen die iedere week smartlappen zingen en van het Hollandse lied genieten, plezier in het zingen staat voorop. Iedere maandagavond gezellig zingen (in de Malbak) en regelmatig optredens, waarbij altijd meegezongen mag worden.

 

Frans Duijts. Een zanger en entertainer in 1, met een gouden stem.
Dat heeft hem gemaakt tot de ultieme Look-a-Like Andre Hazes. Grote klasse!
Klik hier voor een Youtube-filmpje!

 

Als absolute klap op de vuurpijl kunnen wij u deze avond ook nog laten genieten van niemand minder dan
Stef Ekkel. U weet wel, de man die met zijn hitsingle ‘De Woonboot’ wekenlang in de Top 40 heeft gestaan. Stef werd geboren in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan, want op 4 jarige leeftijd zong Stef al vele liedjes van voor tot achter helemaal mee!!! Klik hier voor een Youtube-filmpje!

Nou? Nog twijfel of je wel of niet zult gaan? De kaarten zijn VANDAAG in de voorverkoop gegaan. Als een haas naar onze voorverkoopadressen dus en dan zien we jullie vanzelf binnendruppelen die avond!

nog maar vier weekies…

1 oktober 2008

Klik voor een vergroting!Het is weer bijna zover! We hebben de zomer achter ons gelaten en kijken reikhalzend uit naar de komende feesten. Zoals je weet is er op zaterdag, 1 november weer de altijd-gezellige Hollandse Avond, op verzoek van veel mensen trouwens… Hier alvast de poster zoals die in de bekende gelegenheden in Blaricum en Eemnes deze week komt te hangen. Wees er snel bij als je kaarten wilt hebben, want ze waren alle voorgaande keren in no-time op! Vanaf 4 oktober gaan ze in de voorverkoop. Later deze week nog wat footjes van de artiesten die we gecharterd hebben…
‘We hebben er zin in.Klik op het plaatje voor een vergroting.