Archief voor december, 2008

14 maart 2009 ‘The Recipe’.

13 december 2008

Zaterdag, 14 maart hebben wij voor jullie weer een live band vastgelegd!

‘THE  RECIPE’. De non-stop-partyband! Een fantastische band, hier moet je bij zijn als je van een feestje houdt!

De ingrediënten van dit ultieme feestrecept: een charismatische frontman en twee waanzinnige  zangeressen, ondersteund door crispy drums, vette bas, smeuïge toetsen en spicy gitaarwerk!

Op het menu staan heel veel dansbare hits, afgewisseld met een vleugje rock en een snufje Nederlandstalig voor de liefhebbers.

Muzikale kwaliteit, entertainment en interactie met het publiek gaan samen in dit unieke concept.

The Recipe staat garant voor een volle dansvloer en een uitzinnig publiek, dit bewijs is inmiddels op zeer veel uiteenlopende feesten geleverd, in binnen- en buitenland.

Taste the Party of The Recipe!

Je bent gewaarschuwd: We come to party! Het menu/repertoire van The Recipe heeft many flavours, het staat voor dansen, zingen enspringen, kortom bijna alle te gekke dansbare nummers van de laatste 25 jaar. Soms cool, dan weer very hot, het gaat van dance naar pop, disco/danceclassics, soul/funk/R&B, een vleugje rock en meer!

Hits in the MixThe Recipe speelt alle hits in the mix zoals een DJ dit ook doet maar dan natuurlijk altijd helemaal live en superenthousiast!De nummers komen in hoog tempo voorbij en we stoppen niet tot de zaal op z’n kop staat. Kijk bij repertoire wat je zoal langs kunt horen komen.

Kijk ook op www.therecipe.nl. Daar vind je het complete repertoire en kun je ook alvast naar wat voorproefjes luisteren!

Zet 14 maart in je agenda, dan kan je het niet missen!!!!!

Houd vooral onze komende aktiviteiten in de gaten… ORANJE BAL OP 29 APRIL staat al vast met de fantastische band Jamento. En verder: HOLLANDSE AVOND OP 7 NOVEMBER…   Ja, ja mensen… 2009 wordt vast en zeker een heel mooi jaar!