Archief voor september, 2009

zaterdag 7 november 2009… Hollandse Avond! (onze klassieker…) Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar dus wees er snel bij !!!!!

17 september 2009

Hollandse Avond met een bomvol programma! De gehele avond diverse artiesten en als klap op de vuurpijl een bekende Mystery Guest!rode draad Thilly

Onder de artiesten deze avond de bekende Volendamse zangeres Thilly, bekend van tv en andere grote evenementen in Nederland, maar ook in het buitenland. Thilly zal, als een rode draad door de hele avond, het publiek op een ludieke manier entertainen en animeren.

Verder eenPeter optreden van Peter van Wijngaarden, die ook flink aan de weg timmert en onder andere de ster was bij het Jordaanfestival en het tv-programma The Bar van Yorin. Bij andere optredens werkte Peter samen met Wolter Kroes en Gerard Joling.  Peter zet met zijn optreden de boel op zijn kop en met een breed repertoire vult hij een paar uur met entertainment en gezelligheid.

 Ruud

 

Ruud Bos, niet te vergeten, is een all-round zanger die meer dan 300 nummers in zijn repertoire heeft, vooral Mokumse meezingers. Ruud is bekend in vele Amsterdamse kroegen en feestgelegenheden.

 

     ,  is een breedgetalenteerd artiest met inmiddels heel wat ervaring. Hij heeft al vele cd’s uitgebracht.

 

 

Onze stand-in Maria Keijzer (17 jaar) zangeres uit Volendam.

 

 

Tenslotte hebben wij voor jullie een Mystery  Guest (100%NL ).


Tot zover, mensen… Zorg dat je bijtijds je kaarten scoort! De datum waarop ze verkrijgbaar zijn zal hier binnenkort vermeld worden.
O ja, klik op de (gekleurde) naam van een artiest om zijn of haar website te bezoeken. Zo kom je nog meer in de stemming…