Archief voor januari, 2010

6 maart: The Badgers uit Friesland met als thema van deze avond: De Elfstedentocht.

7 januari 2010

Omdat het zo lekker vriest en sneeuwt hebben wij gedacht  dat het leuk is om een band uit Friesland te laten spelen met als thema De Elfstedentocht.Meer foto's op www.thebadgers.nl

Dus doe wat leuks aan op deze avond en maak er een te gek feest van.

De band uit Friesland is een  5-mans formatie. The Badgers, brengt een rock-, pop- en nederpopshow met bekende classic mega hits van Queen, CCR, Golden Earring, Aerosmith en The Monkeys aangevuld met Nederlandstalige meezingers van bijvoorbeeld Peter Koelewijn, Normaal en Pig meat. Optredens van The Badgers zijn een feest van herkenning voor een ieder die van pop en rock houdt. Ze weten, door eigentijds vrijgevochten enthousiasme van de bandleden, steeds iets extra’s toe te voegen aan het originele nummer. Met een ongekende gretigheid steken ze oude nummers in een nog strakker jasje. Die benadering geeft de band een volstrekt eigen herkenbaar geluid. De show werkt naar een duidelijke climax toe, waarbij lang stilzitten vrijwel onmogelijk is, en dat is nou net waar het The Badgers om te doen is.
Kaartverkoop vindt (onder een heel klein voorbehoudje) plaats vanaf vrijdag 5 februari bij de bekende voorverkoopadressen !!

Volgende Feesten 2010 !!

1 januari 2010

Nieuwe feesten op :

29 april                                band  DEAN                  Thema Oranje Bal !

6 november Hollandse avond    met          div Hollandse artiesten !

19 september Kinder middag .