Biografie Hans Kap

hans-kap.jpg Hans Kap is naast Andre Hazes misschien wel de bekendste Amsterdammer die er is. Hans is met zijn accordeon, vrolijke uitstraling en onbetaalbare humor een groot artiest. Hij heeft ruim 20 jaar gespeeld bij ‘Populair’ op het Rembrandtsplein, bij binnenkomst begroette hij je zoals alleen hij dat kan.

Hij zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft overal en met iedereen gespeeld, ik bewonder dat hij altijd zichzelf is gebleven; ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’.

Hans weet je met zijn meezingers tijdens ieder optreden te boeien, tussendoor maakt hij grappen of zet hij soms z’n accordeon aan de kant en zingt hij een paar disconummers. In elk opzicht is hij een groot artiest, hij doet zijn werk met veel plezier en enthousiasme. ‘Hans, je bent een absolute topper!’.

Laat een reactie achter