29 april in ons Vitusgebouw: de band DEAN!!!

Klik voor een vergroting!Dean is een zeskoppige rock/pop coverband uit Hilversum die nu zo’n twee jaar in deze bezetting samen speelt. De passie voor muziek en de onderlinge gezelligheid zorgen ervoor dat Dean een lust is om naar te luisteren, maar zeker ook om naar te kijken. Tijdens het optreden geeft de band een feestje op het podium met muziek uit diverse genres. De nummers bevatten veelal een stevig randje, maar ook gevoelige ballads zijn aan Dean goed besteed.  Het repertoir loopt uiteen van Herman Brood tot Ilse de Lange, langs The Tramps en Tina Turner, Joss Stone en De Dijk. Dean got it all! De stemmen van leadzangers Wendy en Pascal schommelen tussen rauw, rock, gevoelig en soul. Bijgestaan door Cindy om de harmonieën compleet te maken. De backbone van de band bestaat uit , Rudy (drums), Vincent (gitaar) en Marc (bas).

Kaarten verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen vanaf de eerste week in april!!

Hou de site in de gaten voor de exacte datum en zorg dat je erbij bent! Dan zie we mekaar ’s middags weer op de Blaricummerie en gaan we verder waar we gebleven waren… BIERTJE?

2 reacties op “29 april in ons Vitusgebouw: de band DEAN!!!”

  1. willem zegt:

    ik ben er zeker bij gezellig hoop dat het net zo gezellig is als de laaste keer
    groetjes willem

  2. Laura zegt:

    Wij zijn er ook weer bij hoor!

Laat een reactie achter